Eenvoudig en efficiënt geregeld met Salicru ControlVIT

Salicru introduceert een uitgebalanceerd portfolio van AC regelaars in het vermogensbereik van 0,2 tot 500 kW, verdeeld over drie series en 10 bouwgroottes. Belangrijke eigenschappen zijn: gebruiksgemak, functionaliteit, veelzijdigheid, compactheid en energiebesparing.

De CV-serie beschikt merendeels over een afneembaar bedien- en uitleespaneel, een ingebouwd categorie C3 EMC-filter vanaf 2,2kW en tot 37kW over een remeenheid.

Op kastruimte kan worden bespaard, doordat de regelaars zij-aan-zij kunnen worden geplaatst. De ventilatoren zorgen voor optimale koeling en kunnen vrij eenvoudig worden uitgewisseld, daardoor wordt stilstand voorkomen. Door de gecoate printkaarten werken de regelaars betrouwbaar en kosteneffectief in veeleisende omstandigheden.

De CV30 en de CV50 zijn geschikt voor hoog startkoppel en optimale motorbeheersing en voor constant en variabel koppel. De CV-serie vindt haar toepassing bij maalmolens, mengers, transportbanden, extruders, palletiseer- en, verpakkingsmachines, pompen en ventilatoren.

Een speciale uitvoering betreft de CV30PV, die speciaal is ontwikkeld voor toepassing in PV-installaties. De regelaar wordt direct op de uitgang van de zonnepanelen aangesloten. Daardoor kan de regelaar direct een pomp aansturen om volledig automatisch water op te pompen en de gewassen in afgelegen gebieden van water te voorzien.

Een spanningsbooster is beschikbaar om het aantal panelen te reduceren, Indien er te weinig vermogen wordt opgewekt. Met een optionele automatische omschakelaar kan worden overgeschakeld naar een andere energiebron.

Met de CONTROLVIT software wordt de configuratie van de frequentieregelaar precies op uw wensen afgestemd, bewaakt en gediagnosticeerd door de ingebouwde schrijver.

Salicru ontwikkelt en produceert sinds 1965 producten en systemen zoals UPS, stabilisatoren, lichtdimmers en gelijkrichters voor verscheidene marktsegmenten.

Salicru-1-CV50