BERG, STERK IN ENERGIE OPTIMALSATIE!berg_logo

Ervaringen creëren kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen

Het bedrijf Berg biedt al meer dan 30 jaar energiebeheeroplossingen met perfecte kwaliteit. Berg levert alle onderdelen van een energiebeheersysteem, van de solide basis van meetmethode (meter) over de communicatie- en servertechniek tot een moderne software oplossing. Zo biedt Berg alle onderdelen die nodig zijn om gegevensverzameling, verbruiksbeheer of een compleet systeem succesvol te realiseren.

Berg – de Energieoptimierer®

Van meetmethode, communicatietechnologie tot zeer moderne software-oplossingen levert Berg alles voor energie datalogging systemen, verbruiksmanagement systemen en holistische energiemanagement systemen. Onze diensten maken gebruik van veel verschillende disciplines in verschillende sectoren, om een ​​vlot en goed gestructureerde implementatie en inbedrijfstelling voor elk project te creëren. Onze klanten zijn gevestigd in producerende markten, de industrie en de openbare instellingen.

Met meer dan 1000 geïmplementeerde oplossingen is Berg de marktleider van Duitsland. De basis voor het succes is gebaseerd op de knowhow van de medewerkers, vele jaren ervaring en talrijke reputaties.

Berg staat voor:

  • Intelligente meettechnologie (elektriciteit, gas, water, warmte, stoom en druk)
  • Communicatietechnologie, zoals loggers en gateways
  • Energiebeheer software op basis van ISO DIN 50001
  • Demand-Side-Management
  • Diensten en Ondersteuning, tijdens en na de implementatie van Berg’s oplossing