Trafomodern opgericht in 1945 en inmiddels uitgegroeid tot de Oostenrijkse marktleider in transformatoren.Trafo Modern logo

Het leveringsprogramma van Trafomodern GmbH omvat o.a. transformatoren van 30 VA tot 800 kVA met nominale spanningen tot 12 kV, tevens smoorspoelen tot 20 kW.
Trafomodern levert tevens standaard DC-transformatorvoedingen tot 50 A en kunnen we speciale units aanbieden tot 2000 A.

Onze transformatoren voldoen aan een breed scala aan nationale en internationale normen en zijn gecertificeerd door ten minste één nationale of internationale testinstantie zoals bijvoorbeeld UL en CSA.

Voor het vervaardigen van industriële besturingspanelen in overeenstemming met UL 508A is het essentieel om transformatoren toe te passen die zijn gecertificeerd in overeenstemming met XPTQ, XPTQ2 of XQNX, XQNX2.

Trafomodern heeft zijn portfolio uitgebreid met driefasige transformatoren met afzonderlijke wikkelingen (DTU) en driefasige autotransformatoren (DTUSP) met vermogens van 8 kVA tot 500 kVA en UL-certificering in overeenstemming met XPTQ2 / 8. De certificering van deze transformatorserie welke in overeenstemming is met UL5085-1 en UL5085-2 door UL, is nu voltooid.