Interface-logoAl meer dan 50 jaar produceert en verkoopt Interface een ruim assortiment aan krachtopnemers (load cell). De engineers ontwikkelen producten die excelleren in nauwkeurigheid en prestatie. De producten van Interface zijn te wereldwijd te vinden bij diverse klanten in uiteenlopende industrieĆ«n. Of het nu gaat op een paar gram of miljoenen kilo’s, Interface biedt de juiste meetoplossing.

Interface rekent enkele prominente namen onder haar klanten zoals: Boeing, Airbus, NASA, Ford, GM, Johnson & Johnson, en duizenden laboratoria wereldwijd.

Naast krachtopnemers leveren zij ook zeer nauwkeurige torquemeters, machine kalibratiesystemen, digitale indicatoren, software en componenten. Al deze producten worden geproduceerd en wereldwijd verkocht. Het kalibratielab is in staat om te testen volgens diverse standaarden zoals: ASTM E74, ISO-376, MIL-STD, EN10002-3, ISO-17025, and others.

Unieke kenmerken van Interface

Zij produceren zelf rekstrookjes met een gepatenteerde legering. Het ontwerp van de load cell maakt dat deze beter tegen extreme temperaturen is opgewassen, een langere levensduur heeft en levert hogere output spanning tot wel 4 mV/V in vergelijking met de concurrenten.

Er worden geen steekproeven uitgevoerd maar alle zogenaamde ‘low=profile’ load cells worden getest en gekalibreerd.