Als lid van de internationale Aurelius Groep ontwikkelt, fabriceert en produceert SEG Electronics GmbH
robuuste en betrouwbare beveiligingsrelais, d.w.z. IED’s (Intelligent Electronic Devices), voorSEG_logo

energieproductie en -distributie toepassingen.

Wij beschermen de relevante componenten van de opwekking en distributie van elektrische energie: generatoren, transformatoren, motoren, kabels en bovenleidingen en stroomrails.

Wij zijn experts in het onderling verbinden van Distributed Energy Resources (DER) met het openbare net. De veiligheid en de naleving van de overeenkomstige netcodes en wereldwijde normen zijn essentiƫle aspecten van onze producten.

Het maakt niet uit of er gestandaardiseerde producten of speciale op maat gemaakte ontwikkelingen van de klant nodig zijn – de oplossingen en diensten van het SEG-personeel behoren wereldwijd tot de top.

De prestaties en service van het bedrijfssegment Power Protection is gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring in hoog- en laagspanningstoepassingen, wat heeft geleid tot talrijke internationale referenties en technisch leiderschap op het gebied van speciale nicheproducten.

De ontwikkeling en het testen van al onze elektronische apparaten voldoet uiteraard aan de relevante internationale normen en voorschriften zoals de IEC 60255.

De fabricage en productie van onze producten is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Dit wordt ook bewezen door het feit dat we gecertificeerd zijn volgens ISO 9001.