Summit Power B.V. officiële distributeur Berg GmbHberg_logo

Berg biedt al meer dan 30 jaar energiebeheeroplossingen met perfecte kwaliteit. Berg levert alle onderdelen van een energiebeheersysteem, van de solide basis van meetmethode (meter) over de communicatie- en servertechniek tot een moderne software oplossing. Zo biedt Berg alle onderdelen die nodig zijn om gegevensverzameling, verbruiksbeheer of een compleet systeem succesvol te realiseren.

Berg biedt een webgebaseerd energiebeheersysteem, Efficio. Efficio biedt een complete oplossing met allerlei energie, water en of gasmeters verbonden via een pulsingang, M-Bus of Modbus met dataloggers. Vervolgens worden alle gegevens naar een server gestuurd en opgeslagen ter analyse. Efficio is modulair en kan eenvoudig worden uitgebreid in omvang en functionaliteit. Het toezicht op de belangrijkste prestatie-indicatoren (EnPI) volgens ISO 50001 en EN 16247 wordt automatisch gerealiseerd.

Voor de verkoop en ondersteuning van haar producten heeft Berg een partner gevonden in Summit Power B.V.

Summit Power is dé specialist op het gebied van betrouwbare energietechnische oplossingen, waaronder bewaking en -besturingssystemen voor aggregaten, meet- en beveiligingsrelais, transformatoren voor laag- en middenspanningsinstallaties, AC- en DC-voedingen en no-break systemen.

De toevoeging van het portfolio betekent voor het in Woerden gevestigde Summit Power een goede aanvulling op het energiemanagement assortiment.