Continuïteit in thuiswerken tijdens een stroomstoring

Salicru heeft een nieuwe UPS in haar product portfolio. Het gaat om de compacte SPS NET.  Ontworpen om switches, access-points, domotica, modems en routers gedurende maximaal vier uur van stroom te voorzien, wanneer de stroom uitvalt.

Vergaderen, het versturen van kritische e-mails, verbonden blijven met een privé netwerk (VPN) of blijven genieten van digitaal entertainment, allemaal gevoelig voor een onverwachte onderbreking van het Wi-Fi netwerk en internetverbinding veroorzaakt door een stroomstoring. De SPS NET zorgt voor continuïteit bij thuiswerken en biedt u de mogelijkheid om verbonden te blijven met het internet wanneer dat het meest nodig is. Daardoor geen dataverbruik in uw 4G/5G abonnement.

De SPS NET is eenvoudig te installeren en te verbinden met uw netwerkapparaten binnenshuis en produceert geen warmte en geluid. Wordt opgeladen via het elektriciteitsnet en is de optimale oplossing voor het MKB en het “Home Office”.