De catalogus met energie efficiënte oplossingen

Salicru-catalogus-2021

 

Salicru heeft een nieuwe catalogus voor haar uitgebreide productassortiment uitgebracht. In deze nieuwe publicatie kunt u alle modellen en technische specificaties raadplegen van energie efficiënte oplossingen. Zoals UPS-systemen, frequentieregelaars, omvormers voor zonne-energie,

 

gelijkstroomsystemen(DC-UPS), spanningsstabilisatoren, transformatoren, accu’s en beschermende stekkerdozen.

Naast een technische beschrijving van de producten van Salicru, biedt deze nieuwe catalogus ook gegevens over de marktsegmenten, waarin zij actief aanwezig is en haar beleid inzake R&D, energie-efficiëntie en technische service.

U kunt ook de referenties van belangrijke klanten raadplegen en enkele van de unieke nationale en internationale projecten, waaraan Salicru met haar producten heeft deelgenomen.

Bekijk de catalogus met efficiënte energie oplossingen hier.

Op verzoek is ook de versie met ETIM en BMEcat coderingsnormen beschikbaar. De ketenstandaard in de elektrische sector om productinformatie uniform en taalonafhankelijk vast te leggen. En uit te wisselen over alle kanalen in de installatie-,  bouw- en maritieme sector.