CUBE4-serie, de efficiënte UPS met IoT

Salicru lanceert de CUBE4 on-line dubbele conversie UPS, Een efficiënte en geavanceerde beveiligingsoplossing voor alle kritische systemen en gevoelige belastingen. Leverbaar met een vermogensbereik vanaf 7,5 tot 80 KVA.CUBE4-20kVA met accukast

Onder de innovatieve functionaliteiten, waaronder uitgelicht de standaard Cloud verbinding via het Nimbus-systeem. Deze maakt het mogelijk om de apparatuur te bewaken en te beheren op afstand, zoals melding van incidenten, bewaking van de gezondheidstoestand en preventieve onderhoudsacties.

De CUBE4-serie, de efficiënte UPS met IoT, beschikt over online dubbele conversie technologie bestaande uit drie niveaus en een quad-core DSP-besturing. Onderscheidend zijn een vermogensfactor van 1 (kVA=kW), zeer lage ingangsvervorming (THDi<3%) en een rendement van meer dan 96% in online modus of 99% in eco-modus. Bovendien hebben sommige modellen in de serie de mogelijkheid van parallelle groei of onbeperkte redundante beveiliging.

Het te bezetten oppervlak wordt tot 40% verminderd, aangezien de batterijen in dezelfde kast zijn geplaatst als de UPS. De CUBE4 is compatibel met alle soorten batterijen (inclusief lithium-ion). Om de  beschikbaarheid en levensduur van de batterijen te maximaliseren is de CUBE4 voorzien van het Batt-Watch batterijverzorgingssysteem.

De totale eigendomskosten (TCO) voor een CUBE4 zijn ontworpen om een zeer lage investeringsratio te verkrijgen over de gehele levensduur van de UPS, waarbij besparingen van 30% worden bereikt, inclusief bedrijfskosten (OPEX), installatiekosten en aanschafkosten (CAPEX).

De hoge prestaties van de CUBE4-serie dragen bij aan het optimaliseren van de beschermings- en beveiligingsprestaties van randapparatuur met een gemiddeld vermogen, met gevirtualiseerde omgevingen, en alle bijbehorende kritische processen, voor IT-toepassingen, industriële processen, telecommunicatie of infrastructuren.