TWIN PRO3 UPS en batterijkast perspectief TWIN RT3TWIN PRO3 /TWIN RT3
Robuustheid, energiezuinigheid en uitgebreide connectiviteit

Salicru heeft de 4e editie van de SLC TWIN PRO3 en SLC TWIN RT3 serie van UPS gelanceerd. Deze nieuwe editie is een UPS met IoT in toren- en rack-formaat. Beschikbaar in vermogensklassen van 1.000VA tot 10.000VA.

De geïntegreerde Ethernet aansluiting en de optionele Wifi dongle zorgen voor eenvoudige inpasbaarheid in uw IoT-omgeving. Via de Nimbus App, geschikt voor Android en IOS, en een web portaal heeft u toegang tot de informatie over het systeem. Dit levert talloze voordelen op, zowel op het gebied van werking (optimalisatie, preventie, analyse, onderhoud) en betrouwbaarheid (vroegtijdige foutdetectie, alarmbeheer op afstand, loggen, enz.)

Om de levensduur van de accu’s te verlengen en te garanderen, worden de accu’s alleen met bepaalde tussenpozen en onder bepaalde omstandigheden opgeladen. Dit in tegenstelling tot de meeste apparaten, die de accu’s constant opladen. Het 3-traps laadsysteem met temperatuurcompensatie en configureerbare optimale laadstroom dragen ook bij aan het laden onder de best mogelijke omstandigheden.

Langere autonomie wordt verkregen door inzetten van extra batterijkasten. Daarbij herkent de UPS automatisch de aangesloten batterijkasten en ontvangt continu informatie over de juiste status van het energieopslagsysteem.

De SLC TWIN PRO3 en SLC TWIN RT3 serie van Salicru zijn de beste opties om continuïteit te garanderen onder constante en nauwkeurige bewaking. Zij beschermen uw kritische elektrische  apparatuur tegen verschillende soorten storingen in het energienet.