Welke kleur heeft jouw energie?

Salicru kondigt de introductie aan van de nieuwe SPS ONE BL noodstroomvoorziening(UPS), een stijlvolle en verfijnde aanvulling op de succesvolle SPS ONE lijn. Deze nieuwe moderne en elegante esthetische zwarte versie zal naast de rode versie bestaan.Salicru-SPS-ONE-BL-RD-overzicht

Salicru’s SPS ONE BL noodstroomvoorziening(UPS) is een geavanceerde oplossing in elektrische beveiliging. De Line-Interactive technologie zorgt voor een hoogwaardige elektrische voeding, wat essentieel is voor de bescherming tegen onderbrekingen, schade en gegevensverlies. Deze technologie garandeert, dat aangesloten apparaten probleemloos blijven functioneren bij elektrische schommelingen.

Een andere opvallende functie is de automatische spanningsregeling, die kleine spanningsschommelingen corrigeert zonder dat de accu’s worden benut, waardoor de levensduur wordt verlengd en optimale prestaties worden gegarandeerd. Voor wat betreft de connectiviteit zorgt de USB-interface met HID-protocol voor een naadloze interactie met de SPS ONE BL. Deze interface vereenvoudigt parameterconfiguratie, besturing van de UPS en computeruitschakeling of slaapstand beheer. Verder compatibel met verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Linux en Mac.